Dekorativne nalepke za otroško sobo v različnih motivih

Dekorativne nalepke za otroško sobo predstavljajo odlično popestritev za stilsko okrasitev sten, saj prihajajo v različnih vzorcih in barvah. Posebej zanimivi so motivi za otroke, ki vključujejo različne slike živali, narave, vesolja, števil in drugih slik, ki so otrokom všeč in se ob njih zabavajo.

Samolepilne stenske etikete imajo to prednost, da jih je mogoče enostavno nalepiti na zidove, brez da bi pri tem poškodovali plast stene. Prav tako jih je enostavno odlepiti, pri čemer lahko eno etiketo nalepimo večkrat in na različne površine. Zidno dekoracijo za otroke pa lahko prilepimo tudi na omare, okna, ogledala, vrata in povsod drugod, kjer so ravne površine.

Stenske etikete v različnih motivih za otroke

Samolepilne in dekorativne nalepke za otroško sobo nudijo široko izbiro različnih vzorcev, barv in motivov za otroke. Zidne etikete so lahko samo dekorativne, druge so poučne in namenjene učenju, tretje pa zabavne in živahne. Za otroke so posebej zanimivi motivi, kot so:

  • Živali: dinozavri, sovice, metulji, živalski vrt
  • Pravljični liki, čarobne vile
  • Vozila in promet
  • Narava: drevesa, travniki
  • Etikete za zabavno učenje: števila in črke
  • Zemlja, zemljevidi, vesolje in planeti

Otroška samolepilna stenska nalepka za otroško sobo

Stenske etikete v obliki zabavnega metra

Nalepka otroški meter je sestavljena iz dolge vodoravne črte, ob kateri so izrisana števila, ki prikazujejo centimetre. Tako se lahko otroci s pomočjo staršev merijo v višino in na etiketi označijo, koliko so zrasli v preteklem letu.

Te nalepke za otroško sobo pa niso suhoparne, saj so okoli metra izrisani različni zabavni motivi, kot so drevesa, živalski vrt, sovice, narava in drugi motivi za otroke. Pri lepljenju na steno pa je pomembno, da etiketo postavimo ob sam spodnji rob zida, zato da bo merjenje bolj natančno.

Enostavno in hitro lepljenje otroških etiket na steno

Dekorativne etikete je povsem enostavno nalepiti na zidove v sobi. Pri tem ne potrebujemo posebnega orodja, vendar le sledimo priloženim navodilom v paketu. Iz spodnje strani odlepimo papir in nato podlago z že prevlečenim lepilom namestimo na zid.

V specializirani spletni trgovini z dekorativnimi stenskimi nalepkami na naslovu www.stenska-nalepka.si so na voljo za nakup nalepke za otroško sobo v različnih motivih. V ponudbi so tudi 3D in svetleče etikete ter table piši briši.