Delovna oblačila za zdravstvo – praktična in hkrati profesionalna

Delovna oblačila za zdravstvo odražajo lik zdravstvenega delavca, ki si ga predstavljamo kot osebo s primernim vedenjem, z veliko razumevanja, prijaznostjo in empatijo do bolnika. Vse te osebnostne karakteristike so zelo pomembne pri opravljanju poklica zdravstvenega delavca, vendar pa ni nič manj pomemben njegov videz. Oseba, ki dela v zdravstvu, mora biti urejena, delovna oblačila morajo biti čista, na njih mora biti priponka z imenom in priimkom ter vlogo posameznika v zdravstveni ustanovi. Vse to pomeni, da morata biti videz in vedenje popolnoma usklajena. Če bi primerjali delovna oblačila za zdravstvo nekoč in danes, bi hitro opazili bistvene spremembe v razvoju. Nekoč so se za zaščito pri delu na tem področju uporabljale bele halje iz grobega in debelega platna, ki so imele dolge rokave in so se zavezale na hrbtu, k delovnim oblačilom pa sta sodila tudi čepica in bel predpasnik z naramnicami. Moški so nosili bele hlače in bel suknjič na gumbe. Čeprav tudi danes prevladuje bela barva, so danes delovna oblačila za zdravstvo prijetna za nošenje, izdelana iz bombaža oziroma mešanice bombaža in poliestra ter enostavna za vzdrževanje, kar je še posebej pomembno, saj govorimo o poklicu, v katerem obleko hitro umažemo. Pri oblačilih za medicinske sestre je zato izbira tkanine na prvem mestu. Ne le, da mora biti ta udobna in prijetna za nošenje, temveč tudi dovolj zračna in primerna za industrijsko pranje. Proizvajalec mora razumeti in upoštevati dinamični delovnik medicinske sestre in stisko s časom, česar se zavedamo tudi v podjetju Lindström. Našim strankam ponujamo širok izbor delovnih oblačil za zdravstvene delavce, ki zagotavljajo varnost, prepoznavnost ter individualno prilagojen videz zdravstvenega in negovalnega osebja. Pri zasnovi delovnih oblačil za zdravstvo vedno izhajamo iz delovnih potreb in procesov, s katerimi se soočajo zaposleni na tem področju.

delovna oblačila za zdravstvo

Katere so prednosti uporabe medicinskih oblačil podjetja Lindström?

Kot smo omenili, je potrebno pri delovnih oblačilih za zdravstvo potrebno upoštevati specifike, s katerimi se srečujemo pri opravljanju tovrstnega dela. Že v fazi oblikovanja upoštevamo higienske zahteve delovnih oblačil za zdravstvene delavce. Naši modeli in izbrani materiali zagotavljajo, da bo obleka obdržala funkcionalnost tekom dolgih delovnih dni in da bo odporna na redno vzdrževanje. Pri razvoju upoštevamo EU-standard EN-SFS-14065, ki zagotavlja potrebno raven higiene pri bolnišničnem tekstilu vseskozi med procesom vzdrževanja, našim zaposlenim pa niso tuja niti stroga pravila glede higiene in preprečevanja bolnišničnih okužb. Sistemi v podjetju nadzorujejo temperaturo pranja, vrednost pH in doziranje kemikalij, saj lahko le tako zagotovimo učinkovito dezinfekcijo delovnih oblačil za medicinske sestre. Poleg tega redno izvajamo bakterijske teste, s čimer zagotavljamo mikrobiološko kakovost, izvajamo pa tudi naključne higienske preglede medicinskih oblačil, preden jih pošljemo našim strankam. Če tudi vi menite, da so ustrezna delovna oblačila primernega videza nujen element varnosti in udobja pri delu in da so hkrati ključnega pomena za ustvarjanje dobrega prvega vtisa o zaposlenih, potem izberite naša higienska delovna oblačila za zdravstvo. Nudimo vam vrhunsko in celostno storitev izposoje delovnih oblačil za strokovnjake v zdravstvu, ki zagotavlja, da bodo vaši zaposleni vedno imeli na voljo dovolj higienskih, udobnih oblačil, katera, poleg izboljšanja higiene v vašem poslopju doprinesejo tudi k povečanemu vsakodnevnemu udobju uporabnika.

Storitev, ki vam je pisana na kožo

V zdravstveni panogi je eden izmed večjih izzivov zagotovo upravljanje z delovnimi oblačili za zdravstvene delavce, ki jih je potrebno prati, voditi zaloge in jih redno vzdrževati, za kar porabimo ogromno časa, ki bi ga lahko namenili drugim dejavnostim v ustanovi. Digitalna rešitev, imenovana eLindström, vam bo olajšala upravljanje kjerkoli in kadarkoli, nudimo pa vam tudi pametne rešitve skladiščenja, ki pridejo še posebej prav takrat, kadar se soočamo z velikim pretokom osebja. Izposoja delovne obleke za zdravstvo v našem podjetju je stroškovno učinkovita rešitev, s katero boste prihranili tako čas, kot tudi denar, obenem pa boste investirali v strokovno identiteto in dobro počutje zaposlenih ter zagotovili visoko stopnjo higiene delovnih oblačil za zdravstvo. Premalokrat se zavedamo, da imajo čista in urejena delovna oblačila pozitiven učinek na uporabniško izkušnjo in naredijo našo blagovno znamko bolj prepoznavno, če so le-ta poenotena pa pomagajo naročnikom identificirati zaposlene in pozitivno vplivajo na strokovno identiteto zaposlenih. Če se tudi vi sprašujete, zakaj bi kupili, če lahko najamete, si oglejte spletno stran našega podjetja, na kateri boste našli kolekcijo delovnih oblačil za zdravstvo. Naše stranke imajo po vsem svetu v uporabi že več kot 10 milijonov kosov Lindstrom delovnih oblačil. Za enostavnejši ogled ponudbe in storitev smo za vas pripravili mini priročnik, ki vam bo precej olajšal odločitev. Prenesete si ga lahko na spletni strani.