Modna frizura

V letošnjem letu je zelo modna frizura paž, ki jo nosi vse več manekenk in modnih osebnosti. Paž je frizura, ki sicer pride v modo na vsake toliko časa, vendar pa je na voljo toliko različnih oblik, da je primerna prav za vsako obliko glave in za vsako žensko. Zelo moden je paž s fru-frujem, ki paše predvsem ženskam z ovalnim obrazom, malo manj pa tistim, ki imajo okrogel obraz. Ženskam z ovalnim obrazom veliko bolj paše paž z valovitimi ali kodrastimi lasmi, saj obraz poudari in naredi bolj okrogel.

Tistim z okroglim obrazom pa pašejo bolj ravni lasje, saj ravni lasje obraz podaljšajo in ga naredijo manj okroglega. Poleg paž frizure je letošnje leto zelo moderna dolga frizura, takšna frizura, ki ima veliko volumna. Ker se večkrat to ne da doseči naravno, se za to lahko uporabijo lasni podaljški ali lasni vstavki. Modna je tudi neurejena pričeska in pa daljši fru fru.

Če pa nosimo krajše lase, potem je najboljša izbira letošnjega leta, če lase uredimo tako, da so spredaj daljši in čisto neurejeni ali pa čisto urejeni. Modna je tudi prečka na drugem koncu glave, ne na sredini, na skrajnem levem ali desnem delu glave. Najbolj in barva letošnjega leta je platinasta barva, vendar je primerna le za tiste, ki jim to ustreza, ki se dobro počutijo v tej barvi in ki jim ta barva paše. Kakorkoli že, v vsakem primeru pa se odločite za takšno frizuro, v kateri se najbolje počutite.