Otroške hišice za še bolj razigrano poletje

Otroci so nezahtevna bitja, ki jih razveselijo že najmanjše pozornosti. Zatorej, če še vedno iščete popolno darilo za svojega malčka, so otroške hišice najboljša izbira. Bogato ponudbo lahko preverite na spletni strani podjetja Svet igral, kjer so hiše na voljo v različnih oblikah, barvnih kombinacijah … Male škratovske otroške hišice bodo razvnele domišljijo vaših otok in jim odprle vrata v neskončen tok igre in domišljije. Vsi izdelki so narejeni iz kakovostnega lesa in so pred vplivi iz zunanjega okolja dobro zaščiteni s premazi in strehami. Tunel Jakec in ladjica Zvezda sta samo dva primera iz bogate ponudbe igralnih enot, primernih za vse starostne skupine. Večja hiška Robin ima v notranjosti tudi klop, majhno mizo in masivno leseno dno.

Svet igral odpira vrata domišljiji vaših otrok

Dandanes vse preveč otrok svoj prosti čas preživlja med štirimi stenami, kjer kot hipnotizirani gledajo risanke in ostale video vsebine na spletu. Zdi se, da igra, kot so jo poznali naši starši, ko so prevračali kozolce na travniku in sami izdelovali igrače, ne obstaja več. Kot potrjujejo tudi strokovnjaki, je samostojno igranje sestavni del normalnega razvoja otroka, saj se na ta način razvijata kognitivno in logično mišljenje, krepijo socialni odnosi med ostalimi vrstniki in privzgaja ljubezen do športnih aktivnosti. Prav zato otroške hišice predstavljajo dober način za igro. Tovrstna igrala so primerna tako za punčke kot tudi fantke. Ste vedeli, da si lahko vaši otroci sami izberejo barvo svoje hišice in oken?

Otroška hišica na drevesu.

Še več brezskrbnih trenutkov tudi za starše

Tudi odrasli potrebujejo svoj mir, kar še posebej velja za starše, ki s svojimi otroki preživijo večinski del dneva. Otroške hišice bodo poskrbele, da se bodo vaši otroci vsaj za nekaj minut »odcepili« od vas, vi pa se boste lahko odpočili in jih z nasmeškom na obrazu opazovali z ležalnika. Kako pa je z varnostjo? Vse otroške hišice so grajene iz naravnih in masivnih materialov in ustrezajo strogim standardom kakovosti, zato boste lahko med igro 100 % brez skrbi.