Pasja hrana enega od najboljših proizvajalcev hrane za male živali

Ste morda na dom dobili novega hišnega ljubljenčka, ki mu morate izbrati še pravo hrano. Veste, kje lahko kupite najboljšo in tudi najugodnejšo? Odlične ponudbe na trgu je sicer kar nekaj, nahaja se tudi v spletnih trgovinah, ki so s pasjo hrano in tudi sicer s hrano za male živali zelo dobro založene. Poleg hrane za živali pa vam ponujajo še druge številne izdelke, ki bodo v veliki meri razveselili vašo domačo žival. 

Pasja hrana, ki jo boste ponudili svojemu ljubljenčku, se na prodajnih policah specializiranih trgovin s hrano za živali nahaja v različnih oblikah in vrstah. Izbirali boste lahko med suho in mokro hrano, hladno stiskano hrano ter priboljški za psa, obenem pa vas v takšnih trgovinah čakajo še drugi številni izdelki, ki so povezani tudi s pasjo nego. 

Kakovostna pasja hrana

Kako lahko najlaže ugotovite, ali je pasja hrana dovolj kakovostna. Ena od možnosti je, da posegate po hrani najboljših proizvajalcev hrane za male živali. Že s tem si boste namreč zagotovili, da boste kupili odlično hrano, ki vsebuje vsa potrebna hranila. Po drugi strani pa lahko pred nakupom hrane za psa preverite tudi embalažo, na kateri so napisane vse sestavine, ki jih vsebuje hrana v embalaži. 

Pri prebiranju etikete še posebej bodite pozorni na to, da sestavine vključujejo zadostno količino beljakovin, ogljikovih hidratov ter zdravih maščob. Hrana mora obvezno vključevati tudi primerno količino vitaminov in mineralov. 

Kakovostna pasja hrana za uravnoteženo prebavo

Ne pozabite na pasje priboljške 

Medtem ko boste v specializirani trgovini za male živali Hov Hov.si izbirali med suho, mokro ter hladno stiskano pasjo hrano, ne pozabite niti na ustrezno izbrane pasje priboljške. 

Pasji priboljški naj bodo na urniku prisotni le tu in tam. Najbolje je, da jih vzamete s seboj takrat, ko svojega pasjega prijatelja peljete na sprehod. Med tem ko vas bo na sprehodu ubogal, ga ustrezno nagradite z njimi. 

S seboj na sprehod vzemite tudi kakšno igračo za psa, ki ste jo mimogrede prav tako kupili v trgovini, kjer na vas čaka vrhunska pasja hrana enega od najboljših proizvajalcev hrane za male živali. 

Sicer pa psu za hranjenje namenite poseben prostor ter ga navadite, da bo vsak dan vrhunsko izdelano hrano užival približno ob istem času. Tudi to bo zelo vplivalo na njegovo počutje, posledično pa tudi na njegovo zdravje. Ne pozabite, da mora pes poleg odlične hrane popiti tudi zadostno količno vode, ki naj bo vedno v skledici poleg hrane oziroma na mestih, kjer se vaš pasji prijatelj najpogosteje nahaja.