Vaša najljubša krema za obraz

Vsaka predstavnica nežnejšega spola ima svojo lepotno rutino, ki vključuje razne kozmetične pripravke, kot je tudi krema za obraz. Brez nje koža hitreje izgublja vlago in se posledično hitreje stara. Danes na trgu najdemo številne ponudnike »naravne kozmetike«. Ti svoje izdelke oglašujejo kot 100 % naravne pripravke, brez parabenov in ostalih nevarnih snovi za kožo. V večini primerov je to samo privlačna marketinška poteza in leporečenje, namenjeno pospešeni prodaji izdelkov. Vseeno lahko s pomočjo korejskih skrivnosti, ki jih svetu razkriva Missha, svojo kožo obvarujete pred prehitrim izgubljanjem prožnosti. Naj bo vaša krema za obraz zares preizkušena lepotna skrrivnost in 100 % varna za aplikacijo tudi na občutljivi koži. Zagotovite si svojo še danes!

Krama za obraz v beli in roza barvi.

Skrivnost mladostne kože korejskih žensk

Korejska kozmetika je evropski trg preplavila šele pred kratkim. Pri razvijanju skrivnih receptur, korejski proizvajalci prisegajo na starodavne recepte svojih prednikov. Ne opravlja samo pomembne estetske vloge, temveč na koži tvori pomembno zaščitno plast pred soncem in bakterijami. Vsaka kapljica, ki v organizem vnesemo preko kože, doprinese k vlažnosti kože in na ta način povrhnjico oskrbi z vitamini in minerali, pomembnimi za regeneracijo in absorpcijo. Zavedati se je potrebno, da je krema za obraz kompleksen produkt, zato je potrebno dobro poznati tip svoje kože, diagnosticirati problematiko povrnjice (ekcemi, hormonski mozolji) in glede na to izbrati kozmetične produkte.

Missha produkti vsebujejo samo najboljše sestavine

Največji strup za kožo so toksični parabeni oz. snovi, ki sicer pripomorejo k daljši življensjki dobi kozmetičnih izdelkov, a hkrati mašijo pore in onemogočajo njeno normalno delovanje. Korejska kozmetika dodajanju umetnih snovi v svoja mazila strogo nasprotuje. Sicer je krema za obraz na voljo v različnih variacijah, kot je vlažilna krema, mazilo za odpravljanje problematične kože, kremica proti staranju in pripravek za izenačevanje tena. Ne veste, katera je primera za vaš tip kože? Posvetujte se s svojo kozmetičarko, za več informacij o izdelkih kontaktirajte prodajalca.